Javna sednica Komisije za javni uvid u Nacrt PPPPN uređenja dela priobalja grada Beograda - područje priobalja reke Save za projekat "Beograd na vodi"

U velikoj sali Gradske uprave grada Beograda, u sredu 5. novembra održana je Javna sednica Komisije za javni uvid u Nacrt Prostornog plana područja posebne namene uređenja dela priobalja grada Beograda - područje priobalja reke Save za projekat ''Beograd na vodi'' i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene uređenja dela priobalja grada Beograda - područje priobalja reke Save za projekat ''Beograd na vodi'' na životnu sredinu.

Javnoj sednici su prisustvovali predsednik i članovi Komisije za sprovođenje postupka javnog uvida, predstavnici i direktor obrađivača plana i predstavnici javnih preduzeća, vladinih i nevladinih organizacija i zainteresovani građani.

Rad Komisije i izlaganje obrazloženja po podnetim primedbama kako obrađivača tako i podnosilaca primedbi ometala je grupa građana pristalica udruženja "Ne da(vi)mo Beograd".

Konačan stav o podnetim primedbama Komisija će zauzeti nakon održavanja zatvorene sednice a potom sačiniti Izveštaj o izvršenom javnom uvidu u Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja koji će biti objavljen na zvaničnom sajtu RAPP-a.