Aktuelnosti

Prestanak rada Republičke agencije za prostorno planiranje

23.12.2014

O B A V E Š T E NJ E ZA SVE DRŽAVNE ORGANE, ORGANE TERITORIJALNE SAMOUPRAVE I LOKALNЕ SAMOUPRAVE, PRAVNA I FIZIČKA LICA
Pročitajte više...

Svečana dodela potvrda o obavljenoj studentskoj praksi

03.12.2014

U organizaciji Republičke agencije za prostorno planiranje i Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, dana 02. decembra 2014. godine, održana je svečana dodela potvrda o obavljenoj studentskoj praksi, studentima Geografskog fakultetu u Beogradu, smer prostorno planiranje
Pročitajte više...

Informacije o planovima u izradi

Javna sednica Komisije za javni uvid u Nacrt PPPPN uređenja dela priobalja grada Beograda - područje priobalja reke Save za projekat "Beograd na vodi"

07.11.2014

U sredu 5. novembra održana je Javna sednica Komisije za javni uvid u Nacrt Prostornog plana područja posebne namene uređenja dela priobalja grada Beograda - područje priobalja reke Save za projekat ''Beograd na vodi'' i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene uređenja dela priobalja grada Beograda - područje priobalja reke Save za projekat ''Beograd na vodi'' na životnu sredinu.
Pročitajte više...

Proglašenje SRP "Ritovi donjeg Potisja"

06.11.2014

Jedno od najvrednijih ritskih prostora u Potisju stavljeno je pod zaštitu donošenjem Uredbe o proglašenju Specijalnog rezervata prirode „Ritovi donjeg Potisja“ („Sl. glasnik RS“, broj 121/2014). SRP „Ritovi donjeg Potisja“ predstavlja najreprezentativniji i najatraktivniji očuvani ritski kompleks u Potisju u Srbiji, koji se nalazi na levoj i desnoj obali uz samu reku Tisu, čije ga vode redovno plave.
Pročitajte više...